تبلیغات
دانلود آثار سینمایی دفاع مقدس - آکانت تلگرام خود را پاک کنید








 

هـدف بـسـط و نـشـر آثـار مـانـدگـار دفـاع مـقـدس و انـقـلاب اسـلامـی اسـت و بـس ...
 
نوشته شده در تاریخ شنبه 1394/06/21 توسط مـحـمـدرضـا قـاسـمـی




امروزه شبکه‌های اجتماعی پیشرفت چشم‌گیری دارند و روزانه هزاران نفر اقدام به ثبت‌نام در این شبکه‌ها می‌کنند اما ممکن همین شبکه‌های اجتماعی برای افرادی خسته کننده باشد و دیگر علاقه ای به فعالیت در آن‌ها نداشته باشند به همین منظور آموزش حذف حساب کاربری از تلگرام را برایتان آماده کرده‌ایم.

آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

تلگرام یک مسنجر قدرتمند، رایگان و برای گوشی های هوشمند می باشد که با تمرکز بر روی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. اما در صورتی که تصمیم بگیرید حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کنید باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.


آموزش حذف تلگرام


مراحل حذف اکانت تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد. تمامی مراحل به سادگی قابل انجام است که در پایین صفحه آن را به صورت تصویری برایتان توضیح دادم.

۱. ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید .

۲. پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می باشد, از شما شماره موبایل خواسته می شود که باید شماره موبایلی که با آن در حال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کنید و گزینه Next را بزنید.


آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

۳. در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به password وارد کنید و گزینه Sign in را بزنید.

آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری


آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

۴. در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

۵. در این مرحله که مرحله پایانیست از شما تایید می خواهد پس بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

۶. در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

توجه :

- پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود.

- پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستان تان نخواهند ماند.

- همچنین پیام هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده اید، همچنان باقی می مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.






طبقه بندی: آموزش، 

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

.: Weblog Themes By Pichak :.






تماس با مدیر Online User
لـطـفـا بـه صـفـحـات بـعـدی هـم مـراجـعـه کـنـیـد ***** بـا کـلـیـد کـردن روی نـشـانـه سـمـت چـپ بـه بـالـای صـفـحـه مـیـرویـد